Kontorsstädning Göteborg

Städning av ett kontor i Göteborg


Varför bör ett företag ha kontorsstädning?

Ett kontor finns det mer bakterier än vad man kan tänka sig. I själva verket finns det lika många smittandebakterier i ett kontor som man hittar på toaletter, toalettstolar och på flygplan m.m. Men alla arbetsplatser är inte lika tätbefolkade av bakterier. Undersökningar visar att kontor som har fler manliga än kvinnliga arbetare rymmer även större risk för att ha fler smittande bakterier. Det finns många företag som jobbar med städning i Göteborg, så utbudet är stort. För vidare information och vad ni ska tänka på när ni ska anlita ett företag för er städning av kontor i Göteborg kan ni kontakta oss. 

”folk ska inte gå och vara rädda för sitt eget kontor, det skall hållas rent med hjälp av kontorsstädning som normalt ska ske två gånger per vecka.”  Kontorsstädning Göteborg


Städning av kontor i Göteborg

Utrota kontorssnusket – Anlita en städfirma

Nedan finner ni en kort lista över de smutsigaste områdena i kontoret. 

Smutsigaste områden på ett kontor

- Telefonen.
- Datormusen.
- Toaletterna
- Datorns tangentbord.
- Gemensamma utrymmen och apparater.
Vill du veta mer eller hitta en städfirma Göteborg som kan hjälpa er med kontorsstädning göteborg? Klicka på någon av länkarna nedan för att läsa lite mer om varför kontorsstädning är så viktigt.


Lite mer information och tips om städning och städprodukter.

i städskrubben bör det alltid ligga en dammsugare, mopp, mikrofiberdukar, dammvippa, allrengöringsmedel samt andra nödvändiga rengöringsmedel. Andra städprodukter som kan vara bra att ha är t.ex. disktrasor, Svinto, borstar, svampar, luftfräschare, gummihandskar, skrapor, moppar m.m.

När man ska köpa städmaterial kan man antingen vända sig till sin lokala närköp eller handla hos en städspecialist. Båda har sina fördelar, hos närköpet är det i de flesta fall enklare att handla då det ligger nära och man är bekant med sortimentet. Hos städspecialisten är sortimentet betydligt mycket bredare. Här måste man också i många fall tänka på de olika PH-värdena på de produkter man använder. Då de flesta produkter man köper här inte är universala utan är avsedda för speciella bruk. Materialen man köper i dessa butiker är med andra ord för professionellt bruk som bör endast användas av städföretag och erfarna städare.

Dessa affärer brukar även ha en hel del andra förbrukningsprodukter som används i en butik vilket uppskattas av många. Det kan handla om allt från toapapper, skrivarpapper, tvål, diskmedel m.m.

Värt att nämna är också att produkterna hos en städspecialist oftast kostar mer då de är mer effektiva mot smuts. Dock kan det i längden löna sig att köpa dessa produkter då de verkar bättre vilket i slutändan gör att du som städar faktiskt sparar massa tid och energi. Det kan vara riktigt slitsamt att skrapa eller ta bort svåra fläckar om man använder billigare produkter. Men använder man riktiga städprodukter som är gjort för ändamålet sparar man mycket kraft då de snabbare tar bort de oönskade fläckarna.

Ett tips till er som handlar hos städspecialisterna är att det alltid går att förhandla om priserna hos dessa butiker. Dessa affärer har alltid en standardpris på sina produkter men desto mer du som kund handlar desto mer kan du förhandla om priserna. I de flesta fall går det även bra att öppna ett konto hos dom och få en faktura i brevlådan efter varje köp. Detta underlättar självklart för både bokföringen och köparen i sig som enkelt kan få en bättre översikt över sina köp och betala samtliga köp i en och samma faktura efter att ha handlat städmaterial som skall användas för kontorsstädning eller annan typ av städning.


Länkar om städning och annat:

Smarta bakterier är framtidens kontorsfara

Bra sida är Socialstyrelsens hemsida

abcinternet.se

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

1000länkar.com - gratis länkkatalog

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Är du intresserad av att få veta en offert för kontorsstäd Göteborg? Kontakta gärna oss så kan vi skicka en offert!